Zomercursus skien of snowboarden.

Zomerskien2010

De zomercursus is ideaal om eens kennis te maken met onze natuurlijke (PMTS) benadering van het skiën.

Perfect om de parallel skitechniek te leren of te verbeteren.  Eenmaal goed geleerd, zal het niet meer verleerd worden.

Onze visie en benadering lijken  zeer veel op de nu nieuwe visie welke in het nieuwe Oostenrijkse skileerplan wordt vermeld. Elegant en zonder extra kracht skien.

De cursus is van april t/m juni op de maandag- t/m donderdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus even bellen 0180 490260.

De lessen zijn steeds op een vaste avond en tijdstip.

Kosten zomerseizoen € 195,– incl. gebruik materiaal voor 10 lessen p.p. in het winterseizoen kost dit € 295,–.

Steeds in dezelfde groep van max. 4 personen waarbij er bij het samenstellen van de groep gekeken wordt naar het individuele niveau en motivatie.

Ook hier staan er max. 2 personen op de baan zodat er een maximale persoonlijke aandacht gegarandeerd kan worden.

Wil je komend winterseizoen lekker ontspannen en/of zonder angsten van de wintersport genieten dan is dit een ideale optie om nu de techniek verder te verbeteren of aan te scherpen.

Ook ideaal voor hen die nog niet naar de wintersport zijn geweest, maar van plan zijn om te gaan en de techniek al willen leren.

Voordeel zomercursus is ook, er wordt niet aan de vakantie in de sneeuw gedacht, waardoor er meer open wordt gestaan voor de te leren of te verbeteren techniek.

Voor hen die komend seizoen voor het eerst naar de sneeuw gaan is dit een financieel ideale manier om de techniek nu al te gaan leren. Deze techniek verleert men niet omdat het natuurlijke bewegingen zijn. De bewegingen kunnen natuurlijk wel steeds verbeterd of verfijnd worden. Daar is de zomercursus een ideale gelegenheid voor.

reworked+ca+screen+copyreworked+CBreowrk+HH+Ca+diagrams

Gecontroleerd skiën. prijzen en lessen.  Juiste beweging.

Wacht niet te lang met aanmelden want er is nog slechts een paar plaats beschikbaar. Dat is afhankelijk van of er in de groep plaats is. Daarom snel bellen. De cursussen zijn net gestart en kan er nu nog ingestroomd worden.

 Tel. 0180490260.