Coronavirus regels.

De geboekte lessen kunnen eventueel per les, contant of per pin betaald worden.

coronavirus regels

De coronavirus regels bij Portes Du Ski.

Ook bij Portes Du Ski zijn deze coronavirus regels van kracht. Zodat er veilig getraind, geleerd of geoefend kan worden. Uw gezondheid en veiligheid als cursist, alsmede de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, zijn het belangrijkste.

 1. Alle lessen zijn op afspraak, deelname aan de les kan alleen als je gezond bent.
 2. Men dient 5 min. voor aanvang van de les klaar te zitten op de daarvoor aangewezen stoelen, met de skischoenen aan en de ski’s afgesteld.
 3. Er zitten max. 2  personen L. of R. van de skileraar voor bij de baan.
 4. Er wordt steeds aan de zelfde kant op en afgestapt. De bovenste gaat als eerste naar de baan. De onderste gaat als eerste van de baan en gaat op de verste stoel zitten.
 5. Er kan pas de trap, naar de baan opgegaan worden als de vorige de trap af heeft verlaten.
 6. Na afloop van de les maakt de cursist schoon wat vast gepakt is geweest. Koker boven de baan, hulpmiddelen e.d..
 7. Skischoenen schoonvegen en dichtdoen. Niet terugzetten maar voor het rek op de grond. Deze worden door ons gedesinfecteerd en teruggezet.

Regels bij de kinderlessen.

 1. De kinderen moeten 5 min. voor aanvang van de les klaarzitten op de daarvoor aangewezen stoelen.
 2. Er kan slechts EEN begeleider/ster per kind op de stoel voor de baan zitten.  In de kantine/wachtruimte kan er naar de verrichtingen gekeken worden. Ook daar geldt dat er afstand van elkaar gehouden moet worden.
 3. Natuurlijk mag het kind bij het aan en uitdoen van de skischoenen geholpen worden.
 4. Het betreden van de skibaan gaat net zoals bij de volwassenen. De kinderen mogen de trap op als de baan vrij is. De kinderen zitten of staan steeds aan de zijkant van de baan op het zwarte stuk naast de rode lijn.
 5. Schoonmaken wordt door de leraar gedaan. Ook geldt dit voor de skischoenen. Wel afvegen, dicht maken en op de grond voor het rek neerzetten.